Søg

Kommende begivenheder


Her kan du læse om vores forventninger til trafikken i forbindelse med større begivenheder. 

450x119-kommende-begivenheder NY (5).jpg

 

Maj

23.-27. maj 2018: Equitour Aalborg

Fra onsdag d. 23. maj til søndag d. 27. afholdes ridestævnet ”Equitour Aalborg” i Uggerhalne, hvor ryttere fra flere lande dyster mod hinanden i spring og dressur. Det kan give periodevis tæt trafik på E45 Frederikshavnmotorvejen i begge retninger på selve frakørslerne <18> Vodskov N og <17> Lyngdrup. Det kan også give lidt forlænget rejsetid på de lokale veje nær stævnet.

26. maj 2018: Aalborg Karneval

Traditionen tro afholdes Aalborg Karneval den 26. maj, hvor op til 70.000 udklædte deltagere samles for at gå parade gennem Aalborg bymidte og holde fest. Det betyder omlægning af busruter, og trafikrestriktioner i Aalborg bymidte, der kan gøre det svært at komme frem i trafikken denne dag.

30. maj-3. juni 2018: Copenhagen Distortion           

For 20. år i streg afholdes Copenhagen Distortion, hvor en ny bydel hver dag lukkes ned for trafik og almindeligt gadeliv i dagstimerne for at give plads til festlighederne. Trafikalt betyder det, at store dele af Nørrebro, Vesterbro og Refshaleøen vil være svære at komme til og igennem med bil enkelte dage.

Man kan finde mere information om arrangementet her: Distortion

31. maj – 3. juni 2018: Hjallerup marked

Hjallerup Marked finder sted igen i år, og man regner med, at 200.000 gæster vil deltage i arrangementet. Vi forventer, at det vil give lidt tæt trafik om lørdagen midt på dagen på E45 Frederikshavn motorvejen i begge retninger på selve frakørslerne <17> Lyngdrup og <16> Hjallerup. På de nærliggende lokalveje kan der forekomme tæt trafik både lørdag og søndag i tidsrummet kl. 10-15.

7.-9. juni 2018: North Side Festival

I Aarhus afholdes den årlige musikfestival Northside fra den 7.-9. juni i Ådalen. Arrangementet vil primært påvirke trafikken på og omkring Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Derudover skal man være forberedt på, at der kan være periodevis tæt trafik på henholdsvis Viby Ringvej og Vestre Ringgade i forbindelse med arrangementet.

8.-10. juni 2018: Roskilde Dyrskue

Anden weekend af juni afholdes Roskilde Dyrskue, hvor op mod 90.000 gæster slår vejen forbi. Trafikalt kan det betyde periodevis tæt trafik på Holbækmotorvejen omkring frakørslerne <12> Roskilde S, <13> Ringstedvej og <14> Roskilde V, især i formiddagstimerne fredag og lørdag. Det gælder også for rute 14 Ringstedvej og rute 6 Køgevej samt for de mindre veje omkring selve dyrskuepladsen. Trafikanter må derfor forberede sig på lidt forlænget rejsetid på vejene i området, mens dyrskuet står på.

10. juni 2018: Danish Air Show

Søndag den 10. juni afholder Flyvevåbnet Danish Air Show på flyvestation Aalborg. 100-150.000 gæster forventes at slå vejen forbi, så det forventes at påvirke trafikken i tidsrummet kl. 7-20, hvor der er risiko for periodevis kødannelse. Det gælder især på E45 i begge retninger omkring frakørslerne <21> Nørresundby, <22> Nørresundby N og <10> Høvejen.

Også på rute 11 Høvejen og rute 55 Thisted Landevej kan der være tæt trafik i området omkring flyvestationen. Risikoen for kødannelse på strækningerne er størst i tidsrummet kl. 8-10 og kl.15-17.

Særligt for de besøgende til Air showet: Slå navigationsudstyret fra og følg de gule skilte i området med teksten ”Air Show”.

Særligt for trafikanter, der skal ud til Aalborg lufthavn: Find information på lufthavnens hjemmeside www.aal.dk, kør i god tid og følg de gule skilte i området med piktogrammet for en flyver og/eller teksten ”Aalborg lufthavn”.

Særligt for rejsende med kollektiv trafik i området: Tjek Rejseplanen og vær opmærksom på, at der er omlægning af ruterne i området.

For alle gælder det, at man må påregne ekstra rejsetid denne dag, og at man med fordel kan holde sig opdateret på den aktuelle trafik på trafikinfo.dk eller vores app Trafikinfo, og have radioen indstillet på P4, så man får trafikradioens meldinger med på vejen.​

24. juni 2018: Aarhus City Halvmaraton

Søndag den 24. juni kan man løbe gennem gaderne i Aarhus sammen med de andre deltagere i Aarhus City Halvmaraton. Det vil betyde, at det kan være svært og tidskrævende at komme frem i bil i Aarhus midtby i tidsrummet kl. 9-14 pga. delspærringer, ensretninger og midlertidige omlægninger af trafikken. Man kan finde ruten og mere information på løbets hjemmeside.

27. juni-1. juli 2018: Riverboat Jazz Festival – Sommerferien

I den sidste weekend af juni afholdes den årlige Riverboat Jazz Festival. Vi forventer ikke, at det vil give større forsinkelser, men skal man gennem Silkeborg by i disse dage må man forberede sig på, at der kan være periodevis tæt trafik.

28.-30. juni 2018: Kløften Festival – Sommerferien

I Haderslev står den på musikfestival i den sidste weekend af juni. Det kan give tæt trafik på vejene i lokalområdet, så skal man ud og køre i Haderslev by i disse dage, må man forberede sig på, at det kan være sværere at komme igennem byen med bil end normalt. Man kan finde mere information på hjemmesiden:

Kløften Festival.

28.-30. juni 2018: Tinderbox Festival – Sommerferien

I Tusindårsskoven i Odense by afholdes Tinderbox Festival igen i år. Vi forventer ikke, at det vil give de store problemer på de større veje, men det kan betyde, at der vil være flere biler i området over weekenden, og trafikanter på derfor forberede sig på, at det kan give eventuelle forsinkelser.

30. juni 2018: Sjælland rundt – Sommerferien

Lørdag den 30. juni vil der være mange cyklister på vejene rundt om i det midtsjællandske terræn i forbindelse med løbet Sjælland rundt. Det kan betyde en smule forsinkelse på de mindre veje, men ellers forventer vi ikke de store problemer. Vil man alligevel undgå at køre langs cykelruten, ligger den tilgængelig på løbets hjemmeside.

30. juni-7. juli 2018: Roskilde festival – Sommerferien

Traditionen tro afholdes Roskilde Festival i Roskilde by, hvor op imod 130.000 gæster samles om musikken. Vi forventer, at det vil give perioder med tæt trafik og mindre kødannelse på Holbækmotorvejen omkring Roskilde, især i retning mod Holbæk, frem mod frakørsel <12> Roskilde S. På rute 6 Køgevej vil man formodentlig også kunne opleve kødannelse og forlænget rejsetid, mens festivallen står på. Det vil især være lørdag den 30. juni, onsdag den 4. juli og lørdag den 7. juli.​ 


​​​​
 

 Vores råd til køreturen

 

• Hvis du kan, så planlæg din rejse uden for de travleste perioder

•​ ​Søg aktuel trafikinformation, inden du kører ud 

• Sæt ekstra tid af til din rejse

• Hold afstand til de forankørende

Oprettet
31-08-2016.
Senest opdateret
22-05-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Havnegade 27
1058 København K

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index